Teori

Lärarledda teorilektioner

Västerås Trafikskola erbjuder lärarledda teorilektioner som en del av våra körkortsutbildningar. Teorpaketet är uppdelat på 4st lektioner á 60 minuter och hålls på plats i vår lektionssal. Här har du möjlighet att ställa frågor och diskutera körkortsteorin som du stöter på både ute i trafiken och i det digitala teorimaterialet.

Datateori

När allt fler väljer att plugga teori med digitala platformar istället för fysiska böcker så har vi har valt Trafikskolaonline.se. Trafikskolaonline.se är välbeprövat och håller hög kvalitet både på teorimaterialet och körkortsfrågorna.

Du pluggar var du vill, när du vill. Allt online och uppdaterat. Inget behöver laddas ner; det är bara att logga in. Funkar såväl på iPhone, iPad som Android-mobiler eller datorer.

En av alla nöjda elever säger:

Man får avsnitten mycket pedagogiskt upplagda
för sig. Bra blandning av teori och praktik.
Jag gillar ”läs mer”, bra att slå upp i när man behöver.

Komplett digital teoribok med den körkortsteori du behöver kunna för B eller BE. Ingen annan körkortsbok behövs. Studiefrågor på varje sida hjälper dig vid inlärningen. Ljudstöd finns på alla delar.

Alla vägmärken

Sveriges vägmärken och vägmarkering. Med särskilda vägmärkes-tester.

Teoriprov med 1000+ körkortsfrågor

Gör obegränsat med körkortsprov och testa dig med teorifrågor som motsvarar det riktiga kunskapsprovet. Alla teorifrågor har förklaringar som kan ge dig bättre kunskap snabbare.

Film: Såhär funkar Trafikskola Online

Filmen visar en kort översikt hur trafikskola Online fungerar.