Intensivpaket

Intensivutbildning hos Västerås Trafikskola

För dig som behöver ta körkortet snabbt är en intensivkurs ett bra alternativ. Vi erbjuder två färdiga intensivpaket med ett upplägg om 24 eller 34 st körlektioner á 40 minuter, uppdelat på 12 eller 17 dubbellektioner á 80 min.

Har du förkunskaper, dvs om du övningskört hemma under en tid, så kan kursen hjälpa dig att nå fram till ditt körkort snabbt. Kursen kan även vara bra för dig som behöver en bra start på din körkortsutbildning.

Tänk på att en intensivkurs är inte en ”genväg” för att ta körkort. En intensivutbildning kräver precis lika mycket som det vanliga sättet att ta körkort. Skillnaden är att du gör allt på kortare period.

OBS! Intensivkursen ger inte någon garanti att man är färdigutbildad vid kursens slut. Individuellt kan det behövas fler körlektioner och vi gör den bedömningen efter första veckans körlektioner.

2- 4 veckors intensivutbildning

Vår intensivutbildning bygger på en utbildningsperiod om 2 – 4 veckor. Detta upplägg passar både dig som är nybörjare och dig som redan har tidigare förkunskaper, kanske övningskört hemma ett tag.

Intensivkursen anpassas så att den planeras och genomförs så att du kan göra teori och körprov i direkt anslutning till kursen.

Intensiv 24 innehåller

✅ 24 körlektioner á 40 min
✅ Onlineteori med obegränsat körkortsfrågor
✅ Risk 1 + Risk2 (Halkbana)
✅ Lån av bil vid körprov

Nybörjare

Om du är nybörjare, dvs aldrig kört tidigare eller nyss kommit igång så rekommenderar vi 34 körlektioner.

Boka intensivkurs

Intensivkursen bokas och schemaläggs ca 1,5 – 2 månader i förväg. Detta därför att vi är relativt fullbokade i närtid men också för att du i god tid ska komma igång med teorin och kunna planera riskutbildningarna samt teori- och körprov i god tid.


Extra körlektioner till extra förmånligt pris

10 st körlektioner á 40 minuter, extra körlektioner efter fullgjort intensivpaket till extra förmånligt pris: Endast 4900 kr