Bil B-körkort

Välkommen att ta ditt körkort hos oss – Vi hjälper dig att nå dina mål!

Hos oss är alla välkomna, både du som är nybörjare och aldrig kört bil tidigare, eller du som har övat hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet.

Oavsett om du tar ett helt körkortspaket eller endast ska slipa detaljerna före en uppkörning så hjälper vi dig att nå dina mål.

Hos oss på Västerås Trafikskola får du all hjälp du behöver och vi planerar utbildningen personligt anpassad för dig och dina förutsättningar.

Vi kommer att jobba för att du ska trivas och för att du ska få rätt förutsättningar för ditt körkortstagande. Vi är flexibla och anpassar utbildningen efter dina önskemål.

Vill du snabbt få ditt körkort så lägger vi upp en intensivkurs.

Vilka behörigheter har vi?

Vi utbildar följande behörigheter:

✅ B-körkort
✅ Släp – utökad B (B96)
✅ Tungt släp – BE-behörighet

Hur börjar jag övningsköra?

När du har ditt körkortstillstånd klart så får du börja övningsköra. Fyll i inskrivningsformuläret på vår hemsida så kontaktar vi dig redan nästa dag (helgfri vardag) för att lägga upp en personlig utbildningsplan.

Vi uppmuntrar privat övningskörning.

En kombination av privat övningskörning och körlektioner hos trafikskolan ger dig mest ut av din övningskörning. På så sätt är du som mest effektiv både ekonomiskt och tidsmässigt. Lär dig nya moment på trafikskolan, mängdträna hemma. För att få övningskörning privat hemma med t.ex. dina föräldrar eller din partner så behöver du och din handledare gå en handledarkurs. Läs mer under Handledarkurs.

Lån av bil vid uppkörning

Innan vi kan låta körkortseleven låna trafikskolans bil vid uppkörning måste vi kunna bedöma att körkortseleven är färdigutbildad och kommer få godkänt! Detta görs under en utbildningskontroll som bokas senast 3 dagar innan bokat körprov.

Vill du veta mer om att börja ta körkort?

Kontakta receptionen via mejl info@vasterastrafikskola.se
eller ring: 070-351 70 50

Det går också bra att besöka trafikskolan.
Adress:
Sigurdsgatan 6, Västerås

Välkommen!