Betalalternativ

Olika betalalternativ

Kortbetalning

Det går bra att betala med kort. Vi accepterar de vanligaste betal- och kreditkorten.

Swish
Nu kan du även betala med Swish till nr 123 185 42 23
Ange namn eller personnummer som referens

Kontant betalning
I trafikskolans reception kan du betala med kort eller kontanter. Vi strävar efter att minsta riskerna för stöld och rån genom att minimera kontanthanteringen. Av den anledningen har vi ingen växelkassa. Kontant betalning sker då med det exakta beloppet.

Bankgiro
Bankgiro:5635-8658
Ange namn & elevnummer eller personnummer som OCR-/meddelandereferens

Faktura
Faktura erbjuds främst till företag, vilken skickas till den adress som företaget uppgett. fakturan kan skickas med post eller e-post (pdf-faktura)
Betalningen oss tillhanda innan utbildningen påbörjas, dock längst 14 dagar. Gäller både privat och företag. Vid utebliven betalning förbehåller vi oss rätten att boka av körlektioner och / eller bokade prov hos Trafikverket som bokats via trafikskolan. Fakturaavgift tillkommer på 50:-

CSN-lån för bilkörkort

Körkortslån kan du söka för att kunna ta B-körkort och öka chanserna att få ett jobb. Lånet är till för dig som är arbetslös och uppfyller vissa villkor. Även du som är 19-20 år och har en gymnasieexamen kan söka lånet.

Vi på Västerås Trafikskola kan hjälpa dig med att ansöka om ett lån från CSN samt planera ett ekonomisk upplägg på din utbildning så att du vet exakt hur mycket hela utbildningen kommer att kosta. Detta gör vi så att du som elev får en överblick på hur mycket din utbildning kommer att kosta.